Nytt designhotell i hjärtat av Sønderborg

Alsik Hotel & Spa, Sønderborg, Als, Danmark

Standardrum

Grand Premium-rum

Bo på ett helt nyöppnat designhotell i Sønderborg, med spa, tre restauranger och panoramavy över Alssund, inklusive frukost, trerätters, spaentré, m.m.

Perfekt för
Avslappning Shopping Sightseeing Spa Mat Hotell

Missa inte

Helt nya Alsik Hotel & Spa är centralt beläget i Sønderborg, med härlig utsikt över vattnet. Sønderborg är en livlig universitetsstad som också erbjuder traditionell maritim atmosfär med pittoreska fiskebåtar, mysiga hamncaféer och skränande fiskmåsar. Här finns ett stort utbud av kultur och sevärdheter, som till exempel slottet, konserthuset samt flera festivaler och marknader under året. Dessutom ligger staden vid Flensburgfjorden, som av många anses vara ett av Östersjöns vackraste områden. Upptäck de natursköna omgivningarna längs med kusten till fots eller från cykelsadeln.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor