Familjevänligt hotell på Kretas vackra kust

Amirandes Grecotel Exclusive Resort, Kreta, Grekland

Family Sea View-svit

Family Sea View-svit

Luxury Sea View-rum

Luxury Sea View-rum

En romantisk vistelse med vacker utsikt på den stilla kusten på Kreta, inklusive halvpension och extra förmåner

Upptäck den största av Greklands öar genom en superb vistelse vid soliga Kretas sand – en ö som kantas av vackra stränder, är fylld av antika underverk och där du hittar många pittoreska byar. Amirandes Grecotel Exclusive Resort har ett förstklassigt läge på Kretas norra kust bara ett par steg från det lockande Medelhavet som har en mjuk guldremsa av sandstrand i sitt knä.

Denna tillflyktsort är designad för romantik och avslappning. Om du kan slita dig från de rymliga rummen, ta dig till stillheten på spaet eller förlora dig själv i den stora poolen med havsvatten. När det gäller mat och dryck har du många restauranger och barer att välja mellan; med allt från ekologiska lokala delikatesser, till asiatiskt och italienskt. För lite lättare aktiviteter har du tre upplysta tennisbanor och en golfakademi och för er vattenälskare finns det Watersport Centre där det erbjuds segling och kanot –och kajakpaddling.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor