Pampigt slott utanför Rom

Castello della Castelluccia, Rom, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Deluxerum

Lugn vistelse på pampigt slott strax utanför Rom, inklusive frukost, spaentré, välkomstdrink och mer

Sällan känns en semester så kunglig som i ett gammalt slott byggt under den romerska kejsartiden. Castello della Castelluccia byggdes mellan 1200- och 1300-talet på ruinerna av en gammal romersk villa. Slottet var under flera århundraden ägt av adliga familjer och besöktes av kända personer som påven Pius VII och till och med drottning Kristina av Sverige.

Slottet är onekligen en magisk plats där historiens vingslag är fastetsad i väggarna. De romantiska krypinen och de vackra trädgårdarna välkomnar dig till en egen värld och rummen, som alla har en unik arkitektur, har renoverats med omsorg för att behålla sin månghundraåriga charm, vilken framhävs av antikviteter, öppna spisar och himmelssängar.

Slottet ligger några kilometer utanför Roms centrum och är nedsänkt bland kullarna i den romerska landsbygden. Den här orörda, tysta oasen tycks vara en hel värld bort från civilisationen, men den eviga stadens livliga centrum är aldrig långt borta. Är du trots allt här för att bara njuta av lugnet så kan du knappast få bättre förutsättningar. Varför inte börja vistelsen med ett spabesök?

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor