Fyrstjärnig paradisvistelse i Thailand

Paradise Beach Resort, Koh Samui, Thailand

Grand Deluxerum

Grand Deluxerum

Villa

Villa

Villa

Villa

En fyrstjärnig vistelse i paradiset, med vita stränder och lummiga tropiska trädgårdar, inklusive frukost, välkomstdrink och mer

Drömmer du om gyllene sandstränder och lummiga tropiska trädgårdar? Då är fyrstjärniga Paradise Beach Resort på ön Koh Samui helt rätt. Här bor du i rymliga rum, bungalows eller villor med alla de faciliteter du kan önska dig. Är det något mer du behöver hjälper den serviceinriktade personalen dig mer än gärna.

Här finns en privat strand med finkornig vit sand och två pooler att svalka sig i när hettan blir för överväldigande. Till varje hus hör dessutom en egen balkong eller veranda där du kan koppla av i skuggan.

Hotellet är lugnt beläget, men erbjuder en mängd aktiviteter som kan bokas på hotellet – vattensporter, dykning och dagsutflykter. Besök också hotellets hälsocenter där du kan få den thaimassage många bara drömmer om. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor