Pentahotel Berlin Köpenick, Berlin, Tyskland

Hippt och modernt i en historisk ort nära Berlin

Köpenick
Köpenick
Penta Standardrum
Müggelsee, Berlin
Köpenick

Modernt koncepthotell vid floden utanför Berlin, inkl. frukost och välkomstdrink

Hotellbeskrivning

Plats

Modern vistelse vid vattnet i pittoreska Köpenick utanför Berlin, inklusive frukost och välkomstdrink

  • Naturnära vistelse i storstaden: Som gäst på Pentahotel Berlin Köpenick omges du av en ung design och en avslappnad atmosfär. Rummen ligger direkt vid stranden av Dahme i ett av Berlins grönare områden - perfekt för att varva ner efter en dag av sightseeing i det myllrande centrumet. 

  • Alltid nära vattnet: ​​Njut av din frukost eller en drink i den friska luften med utsikt över floden och det barocka Köpenick-slottet. Vad gäller kulinariskt utbud har hotellets egen restaurang och lounge en internationell meny samt läckerheter för både köttälskare och vegetarianer.

  • Där för dig dygnet runt: Hotellets charmiga lounge har alltid något att erbjuda dig, med en bar som är öppen dygnet runt, ett biljardbord och den senaste spelkonsolen. Om du föredrar att hålla igång med träningen kan du dra nytta av det moderna gymmet.

Faciliteter

- Restaurang
- Lounge med biljard och spel
- Bar
- Fitnessrum
- Luftkonditionering
- Parkering (mot avgift)
- Wi-Fi

Hitta hit

Pentahotel Berlin Köpenick ligger i förstaden Köpenick, cirka 40 minuter sydost om Berlin med tåg och 50 minuter med bil. Från ditt hotell är det bara 20 minuters bilresa till Berlin-Brandenburg flygplats.

Bra att veta


Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Missa inte

Pentahotel Berlin Köpenick låter dig få en helt ny bild av Berlin, fylld med grönska, frisk luft, maritim atmosfär och den närliggande gamla stadsarkitekturen i Köpenick. Utforska slottet på flodens motsatta strand, det charmiga landskapet mellan Müggelsee och Müggelbergen, eller så kan du snabbt ta dig in till centrala Berlin med spårvagn och S-Bahn. På bara 20 minuter är du vid de trendiga stadsdelarna Friedrichshain och Kreuzberg, medan Alexanderplatz och Museum Island nås på cirka 40 minuter.

Avbokningspolicy

Obegränsat antal kostnadsfria datumändringar upp till 30 dagar innan du checkar in.
Du kan också avboka inom denna tidsperiod och få en återbetalning i Secret Escapes-kredit, minus en avbokningsavgift på 400 SEK.

Läs mer