Perfekt läge i hjärtat av Milanos folkliv

Hotel Tocq, Milano, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Executive-rum

Executive-rum

Classic-rum

Superior-rum

Välkomnande hotell i hjärtat av Milano, nära Corso Como, katedralen och Brera, inklusive frukost och välkomstdrink

Hotel Tocq är beläget i hjärtat av Milano. Bara ett par meter från hotellet hittar du den kända gågatan Corso Como, som erbjuder en livlig blandning av designbutiker, matställen, barer, nattklubbar och vackra byggnader. Du har även promenadavstånd till flera av Milanos mest omtyckta sevärdheter och platser, som katedralen, Scala-teatern och Brera. Till övriga stadsdelar tar du dig enkelt med lokaltrafiken.

Hotellet är stilrent inrett, med bekväma rum i smakfulla naturfärger. På morgonen serveras en varierad frukostbuffé, som till stor del består av färska och lokala produkter. Under sommarsäsongen kan du även slå dig ner utomhus på terrassen med något gott att dricka. Dessutom hittar du i hotellets närområde ett stort utbud av andra spännande restauranger och caféer.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor