Populärt och pampigt Venedighotell

Hotel Giorgione, Venedig, Italien

Imperial Giorgione-svit

Imperial Giorgione-svit

Superior Elegance-rum

Superior Elegance-rum

Prestige Juniorsvit

Classic-rum

Classic-rum

Traditionell charm och historia i hjärtat av Venedig, inklusive frukost och en flaska prosecco

Magiska Venedig är en sann dröm och en plats som finns på mångas att-se-lista. Du kan vistas här i charmig stil på Hotel Giorgione, en 1800-talsjuvel med en 300 år lång historia av att välkomna gäster. Blekrosa väggar, lampor i smidesjärn och gröna fönsterluckor öppnar upp för en lika vacker insida, där du hittar utsmyckade lounger med extravaganta tyger, antika möbler och glittrande Murano-glas.

Från hotellet kan man enkelt strosa till Markusplatsen och kanske stanna till på vägen för att spana på folk medan man dricker en cappuccino. Använd dig av hotellets vattentaxi och ta dig till Murano-ön och besök en av de berömda glasfabrikerna, eller ta en tur längst de vackra husen på en av stadens många gondoler. Hotel Giorgione har ett TripAdvisor Certificate of Excellence.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor