Resortliv i solen på Gran Canaria

Lopesan Costa Melonaras Resort, Gran Canaria, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Double Standard View-rum

Double Standard View-rum

Njut av semestern på en palatsliknande, fyrstjärnig resort på kusten vid Gran Canarias natursköna stränder, inklusive halvpension

Lopesan Costa Meloneras Resort tornar stolt upp sig på Gran Canarias södra kust, bara en kort promenad från de vackra stränderna i naturreservatet Maspalomas Dunes. Resortens storslagenhet börjar i den trädgården full med palmer där 2000 av dessa träd är utströdda över 76,000 kvadratmeter. Bland dem hittar du den lockande poolen, de tre varma baden och den inbjudande relax-terrassen.

Här behöver du inte heller bli besviken när det gäller mat och dryck. Det finns inte mindre än fyra à la carte-restauranger, tre bufférestauranger, fem poolbarer och två inomhusbarer att utforska under vistelsen. Mellan dessa matstopp kan du varva ned en stund i härliga Corallium Spa, eller med en uppfriskande golfrunda – resorten erbjuder kostnadsfri shuttleservice till en av de närliggande banorna.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor