Romantiskt boende vid Gardasjön

Villa Nicolli Romantic Resort, Riva del Garda, Italien

Romantic-rum

Romantic-rum

Koppla av på fyrstjärnigt hotell bland italienska alper, vinfält och kristallklart vatten, inklusive frukost eller halvpension

Riva del Garda brukar kallas för ”Gardasjöns nordliga pärla” och det är inte svårt att förstå varför. Den charmiga staden omges av dramatiska berg som stupar hundratals meter rakt ner i det kristallklara vattnet som har bildat en praktfull sjö sedan istiden. På de smala gatorna trängs färgglada hus och trädgårdarna är fyllda av såväl citronträd som svajande palmer.

Villa Nicolli Romantic Resort ligger i utkanten av staden i ett vackert hus från 1600-talet. När du kliver in genom hotellets stora glasdörrar kommer du fram till en elegant lobby där en vespa står nonchalant parkerad. Inredningen präglas av varma färger, mörka träpaneler och höga takvalv. På baksidan hittar du ett poolområde som ramas in av en grönskande trädgård och stora vinfält.

Här kan du slappa i en solstol, dricka djuprött bardolino-vin och njuta av den lugna atmosfären. Hotellet har även ett eget spa där du kan unna dig lyxiga ansiktsbehandlingar och massage.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor