Romantiskt i Paris

Le Relais Monceau, Paris, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

City- eller Court Side-rum

City- eller Court Side-rum

City- eller Court Side-rum

City- eller Court Side-rum

City- eller Court Side-rum

Rue de Lévis

Park Monceau

Sacré-Coeur

Boende på ett vackert och excentriskt boutiquehotell i centrala Paris, inklusive frukost och en flaska vin

Paris är en stad som verkligen andas historia. I det 8:e arrondissementet, mitt i de mest historiska delarna av Paris, hittar du det excentriska boutiquehotellet Le Relais Monceau. Kliv in i hotellets salonger och transporteras till en svunnen tid, där trägolven i ek och de handmålade tapeterna berättar en egen historia.

Njut av en god frukostbuffé i trädgården eller i den vackra salongen där fotografier från sekelskiftet hänger tillsammans med heltäckande väggspeglar, innan du beger dig ut för att upptäcka en av världens mest kulturella städer. Promenera genom mysiga Parc Monceau och beta sedan av Louvren, Eiffeltornet och Sacré Coeur. Känner du för att shoppa har du inte långt till Champs Elysées.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor