Omtyckt hotell i Hamburgs stadskärna

Ruby Lotti Hamburg, Hamburg, Tyskland

Cosy-rum

Hamburg

Cosy-rum

Cosy-rum

Hamburg

Cosy-rum

Cosy-rum

Hamburg

Hamburg

Väldesignat hotell med centralt läge i Hamburg, nära Binnenalster, Jungfernstieg och den historiska stadskärnan

  • En perfekt bas mitt i kanalstaden: På hemtrevliga Ruby Lotti bor du bekvämt och ombonat, nära stadens härliga centrum. Den exklusiva affärsgatan Neuer Wall ligger i närheten, liksom den lutherska kyrkan S:t Mikaelskyrkan och Miniatur Wunderland som är världens största modelljärnväg.

  • Grunda med härlig frukost: Varje morgon dukas det upp en kontinental frukostbuffé, vilket ger en utmärkt start på dagen. När du återvänder från dina storstadsäventyr kan du ta en sväng förbi hotellbaren för en uppfriskande drink. På varje våningsplan finns dessutom automater med läsk, snacks och annat gott som hotellgäster kan tänkas behöva.

  • Fyll din vistelse med musik: På rummet hittar du Marshall-förstärkare med universalanslutning, så du kan spela din favoritmusik under vistelsen. Skulle det börja klia i fingrarna kan du även låna en gitarr från baren. Bara att koppla in och rocka loss.

Faciliteter


- Bar
- Snacksautomater
- Bibliotekslounge
- Gitarruthyrning

Hitta hit

Till Hamburgs centralstation är det tio minuters resa med lokaltrafiken. Hamburgs flygplats når du på en halvtimme med taxi eller allmänna färdmedel.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor