Spahotell i hjärtat av Berlin

Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade, Berlin, Tyskland

Panorama Balcony-svit

Sauna-svit

Berlin

Berlin

Berlin

Berlin

Gendarmenmarkt

Kurfürstendamm

Elegant och sofistikerat boende i hjärtat av hippa Berlin

  • Det idealiska läget: Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade ligger nära den vackra parken Tiergarten i centrala Berlin med fantastisk panoramautsikt över floden och staden. Härifrån har du ett perfekt utgångsläge för såväl shopping som sightseeing.

  • Internationell gastronomi: Efter en lång dag i Mitte eller i vintage-butikerna i Kreuzberg och Charlottenberg kan du koppla av med en drink i baren eller äta en vällagad middag med en internationell twist på Ellipse Lounge.

  • Återhämtning i hotellet spa: På Esplanade Spa & Fitness Lounge finns inomhuspool, modernt gym, solarium och tre bastur. Ta hand om din sightseeing-trötta kropp med en skön massage eller en välgörande behandling.

Faciliteter

- Dygnetruntöppen reception
- Spa
- Gym
- Restaurang
- Bar

Hitta hit

Flygplatserna Tegel och Schönefeld ligger båda cirka 35 minuters bilfärd från hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor