Femstjärnigt på Portugals Atlantkust

Sheraton Cascais Resort, Cascais, Portugal

Cascais

Cascais

Deluxe Garden View-svit

Deluxe Garden View-svit

Deluxe Garden View-svit

Elegant sparesort nära kusten i Cascais, nära stränder, golfbanor och sightseeing

  • Slappa vid den tjusiga poolen: Utomhuspoolen erbjuder många möjligheter till avkoppling oavsett om du kastar dig i på eftermiddagen eller tidlöst flyter bort alla dina bekymmer i dess inbjudande vatten under dagen. Poolbaren förser dig med lättare snacks och uppfriskande drycker så att du slipper avbryta ditt soldyrkande.

  • Smaker från Atlanten och Medelhavet: På kvällarna intas middagen på Glass Terrace som har en speciellt ljuvlig atmosfär, med sin unika yta fylld av solljus under dagen och vackert upplyst på kvällen. Njut av läckerheter från närbelägna gårdar och den mäktiga oceanen.

  • Njut av hotellets många valmöjligheter: På Sheraton Cascais Resort kommer du inte behöva sitta sysslolös. Slappna av med en massage i spaet eller chilla i ångrummet eller bastun innan du provar på tennis, ridning eller en runda på någon av de många golfbanorna i området.

Faciliteter


- Restaurang
- Lounge- och poolbar
- Spa
- Bastu
- Ångbastu
- Utomhuspool
- Wi-FI

Hitta hit


Sheraton Cascais Resort ligger i Cascais/Estroril-området, cirka 40 minuter med bil från Lissabons flygplats. Med kollektiva färdmedel tar det drygt en timme till hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor