Sköna dagar i fjällen

Tott Hotell Åre

Thyras Dubbelrum

Thyras Dubbelrum

Thyras Dubbelrum

Thyras Dubbelrum

Thyras Dubbelrum

Thyras Dubbelrum

Sportigt fjällhotell med perfekt läge för friluftsaktiviteter, inklusive frukost

Nära byn i Sveriges största skidort ligger mysiga och anrika Tott Hotell Åre som är ett perfekt tillhåll för friluftsfantaster. Sommarmånaderna bjuder på långa, ljusa kvällar och ett fantastiskt landskap för bland annat cykling, vandring och picknicks på fjället. Du kan till och med ta Åreskutan upp på fjälltoppen och njuta av utsikten.

Ditt rum är inrett i klassisk skandinavisk stil och du sover gott i en stor säng bäddad med mjuka duntäcken och kuddar från Mille Notti. I badrummet hittar du en badrock och tofflor att svida om till när det är dags att tassa ner till spaet.

Börja dagen med den stora frukostbuffén och en kopp rykande varmt kaffe i restaurangen där du har en fantastisk utsikt över byn, fjällen och Åresjön. När du återvänder till hotellet efter en dag i naturen kan du mjuka upp trötta muskler i bastun eller bubbelpoolen. Uppvärmd och utvilad tar du hissen upp till Thyras Matsal där en middag i jämtländsk anda väntar.

Missa inte

  • Den milsvida utsikten över byn, fjället och sjön
  • Njuta av en skön massage i spaet
  • Hotellets utmärkta läge för utomhusaktiviteter

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor