Slottshotell vid Frankrikes atlantkust

Hôtel et Spa du Château La Rochelle, Lagord, Frankrike

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Ile de Ré

Port de la Rochelle

La Rochelle

Abbaye Des Châteliers

Port de la Rochelle

Slottsvistelse på den franska landsbygden, med spa, restaurang och pool, nära La Rochelle och Île de Ré, inklusive frukost, spaentré och mer

Missa inte

Hotellet är beläget strax utanför La Rochelle, som är känt för sin vackra arkitektur och sin historiska hamn, med de två medeltida vakttornen som har varit delaktiga i försvaret av staden och flera segrar, samt det intilliggande fyrtornet. La Rochelle har över 200 dagar med sol årligen. I närheten finns det en 18-hålsgolfbana och strax utanför kusten ligger den idylliska ön Île de Ré, som är förbunden med fastlandet genom en bro. Här kan du koppla av med vandring och cykling i det varierade landskapet av skog, våtmarker, klippor och stränder, samt besöka öns många sevärdheter, som fort och befästningar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor