Småländsk herrgård vid sjö och skog

Toftaholm Herrgård, Vittaryd, Småland

Dubbelrum

Eco-spa

Dubbelrum

Dubbelrum

Rofylld vistelse på Smålandsherrgård från 1300-talet med eco-spa och en spännande historia, inklusive frukost, trerätters, välkomstdrink och spaentré

Perfekt för
Landsbygd Mat Avslappning Romantik Spa

Missa inte

Toftaholm Herrgård ligger vid sjön Vidöstern på den småländska landsbygden. Naturen runt herrgården är som balsam för själen. Bege dig ner till vattnet med ett fiskespö, hyr en roddbåt eller ge dig ut i skogen och plocka blåbär eller svamp. Inom en kvarts bilresa kommer du till Värnamo Golfklubb och Lagans Golfklubb. Om du vill göra en utflykt kan du se glasblåsning på Glasriket eller vandra i Sveriges största myrområde Store Mosse. För den som är intresserad av inredning och design ligger Lammhult en kort bilresa bort.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor