Snygg designvistelse på Lanzarote

Arrecife Gran Hotel & Spa Lanzarote, Kanarieöarna, Spanien

Side Sea View-svit

Sea View-svit

Boende på ett femstjärnigt strandhotell på Lanzarote, inklusive halvpension och spaentré

Arrecife Gran Hotel & Spa ligger passande nog i kärnan av Arrecife, Lanzarotes huvudstad, och bara tio minuters bilresa från flygplatsen. Eftersom det är Arrecifes högsta byggnad är utsikten härifrån över staden, havet och El Reductos underbara vita sandstrand fantastisk. Detta eleganta och moderna femstjärniga hotell erbjuder en exklusiv gästfrihet med hög standard, sovrum med teakgolv och en rymlig och överdådig lobby.

Gäster kan tillbringa sina slappa dagar vid havet eller i den stora parken som omger hotellet. Du får tillgång till Aquaplus Spa och poolen med utmärkande design på andra våningen med storslagen utsikt från det eleganta takfönstret. Avsluta dagen med en utsökt medelhavsmiddag på restaurang Altamar på översta våningen, varifrån du får en hänförande panoramautsikt i 360 grader över havet, staden och den omgivande trakten.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor