Snyggt designhotell i Malmö

Elite Hotel Esplanade, Malmö

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Boende på centralt beläget designhotell med restaurang, bar och gym, inklusive frukost

Elite Hotel Adlon ligger mitt i Malmös centrum med stadens stora kultur- och nöjesutbud precis utanför dörren. Klassisk elegans med en modern twist är ledorden på det här designhotellet, som erbjuder fräscha rum med stora sängar och stilsäker inredning.

Du befinner dig bara några meter från Lilla Torg som en gång i tiden var Nordens största marknadsplats och även idag är en av stadens främsta knutpunkter. Du kan lätt promenera till sevärdheter som Malmöhus Slott, Malmö Konstmuseum och Turning Torso eller botanisera bland butikerna på den kilometerlånga gågatan.

Om du vill fylla lungorna med havsluft är det bara att gå ner till ”Ribban”, Malmös urbana sandstrand som bjuder på vacker utsikt över Öresund och mysiga strandcaféer. Centralstationen ligger fem minuter bort och härifrån tar tågresan till Köpenhamn bara 40 minuter om du vill passa på att uppleva vårt vackra grannland under din vistelse.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor