Sofistikerat hotell i Prag

Occidental Praha, Prag, Tjeckien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Executive-rum

Juniorsvit

Juniorsvit

Executive-rum

Executive-rum

Executive-rum

Fyrstjärnigt hotell i Prags finansdistrikt, med panoramautsikt över staden, inklusive frukost och en middag som tillval

Med sina gotiska spiror och slingrande kullerstensgator är Prag en alltid lika vacker stad för en weekendresa. Mitt i stadens finansdistrikt hittar du Occidental Praha, som ligger ungefär 20 minuters promenad från floden och en kort bit från köpcentret Arkády Pankrác. Du bor på bekvämt promenadavstånd från närmaste metrostation, varifrån du enkelt tar dig in till gamla stans många sevärdheter.

Occidental Praha är ett sofistikerat höghushotell som tillhör den stilsäkra hotellgruppen Barceló. Du inleder dagen med en klassisk, tjeckisk frukost i hotellets eleganta restaurang, som du med fördel kommer tillbaka till vid dagens slut för att smaka på medelhavsrätter, kanske följt av en tjeckisk öl i den trevliga lobbybaren.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor