Spektakulärt hotell i Vietnams djungel

An Lam Retreats Ninh Van Bay, Khánh Hòa, Vietnam

Bay View Pool-villa

Bay View Pool-villa

Bay View Pool-villa

Bay View Pool-villa

Bay View Pool-villa

Bay View Pool-villa

Romantisk retreat för vuxna, med spa, pool och privat strand i Vietnams djungel, inklusive frukost, transfers och massage

Perfekt för
Aktiviteter Mat Avslappning Romantik Landskap Spa

Missa inte

An Lam Retreats Ninh Van Bay är belägen på en ö utanför Vietnams östkust, med vacker utsikt över Ninh Van-bukten. Resorten ligger vid en gyllene sandstrand och är omgiven av lummig tropisk djungel. Här kommer du nära naturen och har goda förutsättningar för total avkoppling, men du kan bland annat utforska regionens öar och floder, eller uppleva den kulturen på en lokal marknad. Hotellet kan hjälpa till att anordna utflykter till bland annat Hon Ba Park, vattenfallet Yang Bay och stranden Doc Lech.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor