Splitternytt hotell i Mölndals upplevelsecenter

Best Western Plus Åby Hotel, Åby Arena, Mölndal

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Exempel på rum

Exempel på rum

Exempel på rum

Göteborg

Exempel på rum

Exempel på rum

Göteborg

Nyöppnat hotell med Tivoli-design på Åby Arena i Mölndal, med rum för två eller hela familjen, inklusive frukost

Perfekt för
Boutique Storstad Drinkar & cocktails Europa Avslappning Sightseeing

Missa inte

Best Western Plus Åby Hotel ligger på Åby Arena i Mölndal. Här råder det ingen brist på saker att göra – med ÅbyTravet och Åbymässan runt hörnet kan du välja om du vill se ett spännande travlopp, besöka en intressant utställning eller gå på en konsert. Inom arenan finns det flera restauranger med olika smakinriktningar samt en 1 700 kvadratmeter stor Friskis & Svettis-anläggning med gym, spinning och gruppträning. Du bor dessutom mindre än fem kilometer från centrala Göteborg och sevärdheter som Liseberg, Världskulturmuseet, Universeum och den botaniska trädgården.  

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor