Stilrent boende i hjärtat av Ålborg

First Hotel Aalborg, Ålborg, Danmark

Standard Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Stilrent hotell i hjärtat av Ålborg med vacker utsikt över Limfjorden, nära Musikkens Hus, Utzon Centeret och kulturhuset Nordkraft, inklusive frukost

Perfekt för
Storstad Shopping Sightseeing

Missa inte

First Hotel Aalborg är centralt beläget i Ålborg, med vacker utsikt över Limfjorden. Härifrån når du enkelt stadens sevärdheter. Bland annat kan du besöka Musikkens Hus, konstmuseet Kunsten, kultur- och kunskapscentrumet Utzon Centeret, kulturhuset Nordkraft, Marinmuseet, djurparken, Ålborgtornet, hamnen och fornlämningarna vid Lindholm Høje, eller promenera runt i den historiska stadskärnan, där det finns ett stort utbud av mysiga gågator med butiker, restauranger och caféer. Missa inte heller att göra en utflykt till någon av Ålborgs fina sandstränder, till exempel Bisnarp.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor