Stilrent boutiquehotell i Madrid

CoolRooms Atocha, Madrid, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Juniorsvit

Deluxerum

Deluxerum

Juniorsvit

Juniorsvit

Elegant designat hotell med pool, trädgård, bar och restaurang på centralt läge i Madrid, nära Puerta del Sol, Plaza Mayor och Paseo del Arte, inklusive frukost och vin

Perfekt för
Boutique Storstad Drinkar & cocktails Mat Historiskt hotell Shopping

Missa inte

CoolRooms Atocha är centralt beläget i Madrid, med promenadavstånd till flera av stadens sevärdheter. Till exempel kan du besöka torgen Puerta del Sol och Plaza Mayor, som är känt för sina vackra arkader, den livliga nöjes- och paradgatan Gran Vía, det kungliga palatset, Cibeles-palatset och Cibeles-fontänen, Paseo del Arte, med sina imponerande konstmuseer, samt den lummiga El Retiro-parken, där det finns en rosenträdgård, en damm samt ett kristallpalats. I närheten av ditt boende finner du även ett stort utbud av restauranger, caféer och barer. Missa inte heller att besöka någon av Madrids många saluhallar, för ytterligare prov på den lokala gastronomin.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor