Stilrent boutiquehotell på nordöstra Mallorca

Yartan Boutique Hotel, Artá, Mallorca, Spanien

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior Dubbelrum

Juniorsvit med terrass

Juniorsvit med terrass

Juniorsvit med terrass

Boutiquehotell med pool, hamam, vinbar och delikatessbutik på nordöstra Mallorca, inklusive frukost, tillgång till hamambad, välkomstgåva och cava på rummet samt sen utcheckning

Perfekt för
Boutique Europa Avslappning Landskap Sommar

Missa inte

Yartan Boutique Hotel är centralt beläget i den idylliska lilla byn Artá. Här kan du bland annat besöka lokala hantverksbutiker som säljer textil- och keramikprodukter eller prova regionala delikatesser i hotellets butik eller på den lokala marknaden som hålls varje tisdag morgon. Är du på jakt efter kulturella sevärdheter är fortet l’Almudaina d’Artá och ruinstaden Ses Paises värda ett besök. Utsiktspunkten vid Santuario de Sant Salvador eller naturområdet La Ermita de Betlem bjuder på vackra naturupplevelser. I regionen finns det även ett stort utbud av vackra stränder, flera fina cykelleder på olika nivåer samt två välrenommerade golfbanor.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor