Stilrent designhotell på Spaniens östkust

Emocions Sorli Hotel, Vilassar de Dalt, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Balcony-rum

Balcony-rum

Swimming Pool-rum

Interior Terrace-rum

Snyggt och stilrent designhotell med terrass, utomhuspool, trädgård och spa, inklusive frukost och spaentré

Med en interiör som matchar en inredningstidning och med både spa, trädgård och utomhuspool, skämmer detta boende bort dig med sin snygga design och sina superba faciliteter. Emocions Sorli Hotel kan stoltsera med sin goda smak som löper som en minimalistisk ådra genom boendet - utomhuspoolen i grått kakel, de vita solstolarna och de avskalade möblerna i vitt är bara några av exemplen.

Spendera dagarna med att ligga vid poolen och sola med en god drink eller ta dig utanför hotellets dörrar och upptäck provinsen Maresme i Katalonien och de långa stränderna som löper längs Medelhavet. Om du känner för att upptäcka med vinden i håret kan du alltid hyra en av hotellets elcyklar. Och för dig som vill vara ännu mer aktiv kan du besöka Sorli Sports-center där du hittar ett komplett gym och du kan också hyra utrustning för paddeltennis.

Kom sedan tillbaka och spendera några timmar på spaet och avnjut en middag på hotellets restaurang.
Rummen du sedan drar dig tillbaka på, är precis som hotellet i övrigt, snyggt inrett i ljusa naturnära färger och grått med designmöbler och trägolv. Lyxiga detaljer som badrock och tofflor, en Dolce Gusto-kaffemaskin med kapslar och sängkläder i egyptisk bomull är några av de extra förmånerna.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor