Stilrent hotell med takterrass i Rom

NH Collection Vittorio Veneto, Rom, Italien

Premium-rum

Premium-rum

Modernt och vackert beläget hotell med takterrass i romantiska Rom, inklusive frukost och välkomstdrink

Med ett läge precis vid den italienska stämningsrika parken Villa Borghese, en takterrass som inbjuder till utsikt över den storslagna Peterskyrkan och Aurelianusmuren och med elegant minimalistiskt inredda rum inbjuder detta boende till den totala romantiska vistelsen i den italienska huvudstaden.

NH Collection Roma Vittorio är ett modern och stilrent hotell i en glasbyggnad som ligger högst upp på Roms exklusivaste gata, Via Veneto. Här görs saker med smakfull touch - alltifrån de italienska och internationella rätterna med inspiration från Medelhavet som serveras på La Cupola, till aperitifen på Lounge Bar och inredningen på de fräscha rummen.

Närheten till shopping, caféer och det livliga romerska gatulivet gör långa inspirerade dagar på stan till ett måste. Rom har både god glass att erbjuda och ett otaliga sevärdheter såsom Colosseum, Fontana di Trevi, Forum Romanum och Spanska Trappan bara för att nämna några.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor