Stilrent hotell i hjärtat av Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Superior-rum

Superior-rum

Koppla av på ett modernt hotell mitt i centrala Göteborg, inklusive frukost

Perfekt för
Storstad Shopping Sightseeing

Missa inte

Tack vare hotellets fantastiska läge mitt på Avenyn har du närhet till det mesta värt att se och besöka i Göteborg. Ett stenkast från hotellet ligger Götaplatsen där du förutom konstmuseum, konserthus och stadsteater även kan beskåda Carl Milles ikoniska Poseidon-staty. En kort promenad bort ligger Korsvägen där du hittar Liseberg, Svenska Mässan, Universeum och Scandinavium. På själva Avenyn hittar du affärer, barer, restauranger och mycket annat och det du inte hittar når du smidigt med kollektivtrafiken.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor