Stilrent hotell vid havet i Bulgarien

Maritim Paradise Blue Hotel & Spa, Albena, Bulgarien

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Deluxe Sea View-rum

Deluxe Sea View-rum

Deluxe Sea View-rum

Deluxe Sea View-rum

Stilrent hotell med spa, strand, pooler, restauranger och stort utbud av aktiviteter vid Bulgariens riviera, inklusive halvpension, ett glas champagne och mer

Perfekt för
Strand Landskap Sommar Mat Spa

Missa inte

Maritim Paradise Blue Hotel & Spa är lantligt beläget vid stranden på den bulgariska rivieran, med vacker utsikt över havet. Härifrån når du enkelt både butiker och restauranger, men även ett stort utbud av aktiviteter och sevärdheter. Till exempel kan du prova på vattensport eller spela golf, alternativt besöka städer som Dobrich och Balchik, som är känt för sitt slott och sin botaniska trädgård, det artrika naturskyddsområdet Baltata, fortet vid Cape Kaliakra eller Aladzha-klostret, som har ett dramatiskt läge högst upp på en klippa.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor