Stilrent Madrid-hotell med Michelinrestaurang

NH Collection Madrid Eurobuilding, Madrid, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum med utsikt

Superior-rum med utsikt

Superior-rum med utsikt

Elegant hotell med Michelinbelönad restaurang och cocktailbar i Madrid, en kort tunnelbanefärd från centrum, inklusive frukost och extra förmåner

Perfekt för
Storstad Mat Hotell Shopping Sightseeing Spa Påsk

Missa inte

Här bor du med ett centralt läge i Madrid och har ett stort utbud av restauranger, caféer samt tapasbarer i närheten av hotellet. För den som vill se fotboll i världsklass ligger Real Madrids fotbollsarena Bernabeu på gångavstånd. Bland sevärdheterna i området finns de kända tvillingtornen Puerta de Europa. För att ta dig runt i Madrid och utforska de stora shoppingmöjligheterna eller besöka något av de populära museerna har du tunnelbanan på gångavstånd.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor