Stilsäker tillflyktsort i München

Ruby Lilly, München, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Cosy-rum

Cosy-rum

Cosy-rum

Chict hotell med lyxiga bekvämligheter, topnotch inredning och fantastiskt läge nära Münchens pulserande stadsliv, inklusive frukost

München är inte bara Bayerns huvudstad utan också high-tech-hub och hem för världskända folkfesten Oktoberfest. Som om inte detta vore anledning nog att resa hit så besitter staden många museer, teatrar, operahus och eleganta restauranger.

Ruby Lilly Hotels koncept är enkel lyx - något som märks på den minimalistiska och chica designen som perfekt smälter in i Münchens atmosfär och progressiva vibes. Kanske är det också därför hotellet har blivit utnämnt som Europas vackraste av den tyska resetidningen GEO Saison. Här bor du 15 minuters tunnelbaneresa från Münchens historiska stadskärna som har där speciella viben som du inte hittar någon annanstans i Tyskland. Som Europas konst-, musik-, arkitektur- och vetenskapscentrum finns det garanterat mer här att upptäcka och njuta av än bara den goda ölen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor