Storslaget lyxhotell på Palm Jumeirah

Dukes Dubai, Förenade Arabemiraten

Junior King-svit

Junior King-svit

Deluxe Premier-rum

Dukes King-rum

Dukes-rum

Dukes King-rum

Brittiskt lyxhotell på Palm Jumeirah i Dubai, med milsvid havsutsikt och legendariska martinis, inklusive frukost eller halvpension

Dukes Dubai är beläget på den konstgjorda ön Palm Jumeirah i Dubai och erbjuder fantastisk utsikt över kustlinjen samt över Persiska vikens milsvida yta. Härifrån har man bara en kortare bilfärd till galleriorna Dubai Mall, Mall of the Emirates och Ibn Battuta Mall, där man kan få ett smakprov av emiratets legendariska shopping.

Hotellrummen och lägenheterna är rymliga och eleganta, med designinredning i brittisk stil och noga utvalda detaljer och accessoarer. De flesta av rummen är försedda med balkong och från samtliga har man härliga vyer över havet och delar av staden.

På Dukes Dubai finns det ett stort gastronomiskt utbud att välja på. Här serveras traditionella brittiska specialiteter parallellt med härliga grillrätter och prisbelönta indiska smaker. Missa inte heller hotellets dekadenta afternoon tea, cigarrloungen (de som inte röker kan smutta på en whisky istället) samt cocktailbarens sofistikerade martinis.

Hotellet har ett perfekt läge för den som vill ta sig runt och utforska Dubais många ansikten. Norrut från Palm Jumeirah når man enkelt Jumeirah Beach, Grand Mosque samt skyskrapan Burj Khalifa. Vänder man sig istället söderut så är den ikoniska Marinan bara en kort bilresa bort och det samma gäller för bland annat stadsdelarna Internet City och Media City, vilka båda är ekonomiska frizoner, den stora idrottsanläggningen Sports City samt Emirates Golf Club.


Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor