Eleganta lägenheter i metropolen London - avbokningsbar

Tower Suites by Blue Orchid, London, Storbritannien

Upp till -48% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

100% återbetalningsbart upp till 8 dagar innan ankomst

Superior-studio

Superior-studio

Tower Bridge

Crossrail Place Roof Garden

The Shard

Executive-studio med köksvrå

Toppmoderna lägenheter intill Tower Bridge och Themsen, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 48% ?

Förstklassigt boende med restaurang, nära Londons shopping och välkända sevärdheter, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Den fina utsikten: Hotellet ligger mitt i hjärtat av finansdistriktet The City och har fantastisk utsikt över floden Themsen som rinner rakt genom London. Här bor du dessutom granne med historiska Tower of London.

  • Vakna till en god frukost: I hotellets moderna restaurang kan du varje morgon se fram emot en buffé med flera kalla och varma alternativ. Här finns färskt bröd, pålägg, ostar och yoghurt samt juice och nybryggt kaffe och te.

  • Upplev toppsevärdheter: Denna världsmetropol är full av sevärdheter och flera av de mest kända har du på bekvämt gångavstånd. Ikoniska Tower Bridge ligger ett stenkast bort och hoppar du på en röd dubbeldäckare är du snart vid katedralen St Pauls.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Dygnetruntöppen concierge och rumsservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Med hjälp av tunnelbanan kan du ta dig till flygplatsen Heathrow på cirka 55 minuter. För att ta sig till Stansted Airport åker du tåg från Liverpool Street Station som tar cirka 50 minuter.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
100 Minories, London, EC3N 1JY, Storbritannien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor