Trendigt hotell i Milano

The Hub Hotel, Milano, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Deluxerum

Parco Sempione

Castello Sforzesco

Modernt hotell med spa och restaurang i trendiga Milano, inklusive frukost, mat- och sparabatter, transfers samt sen utcheckning

Fräscha, fyrstjärniga The Hub Hotel ligger i utkanten av trendiga och ständigt populära Milano. Här bor du i inbjudande och stilfulla rum, som förutom hög komfort och en elegant miljö erbjuder vidsträckt utsikt mot Milano från rummen. På 15 minuter tar du dig till stadens centrum där sevärdheter blandas med shopping i absolut världsklass.

Om avkoppling står på agendan hittar du utmärkta möjligheter i hotellets spa, där du både kan ta ett träningspass i gymmet eller boka in dig på en härlig behandling. Om du inte har tagit dig in till stadskärnan för en kväll på en äkta pizzeria kan du tillbringa kvällen i hotellets restaurang, där det serveras läckra italienska rätter med tonvikt på det lokala köket i Milano.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor