Urbant och unikt designhotell i Stockholm - avbokningsbar

Hobo Hotel, Stockholm

Upp till -52% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Hobo Superior-rum

Hobo Superior-rum

Hobo Superior-rum

Hobo-rum

Hobo-rum

Modernt boutiquehotell med charmiga designvibbar vid Brunkebergstorg, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 52% ?

Trendigt designhotell med kreativ touch i Stockholms innerstad, inklusive frukost | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Innovativt och nytänkande: Här finns gott om öppna, loftliknande ytor med inbjudande sittgrupper och noga utvalda konstverk samt en cool butik som säljer allt från cyklar till paraplyer. Tanken är att Hobo ska vara en levande samlingsplats där konserter, vernissager och pop-up-installationer avlöser varandra och bidrar till en kreativ atmosfär.

  • Inredning signerad Werner Aisslinger: Interiören kan bäst beskrivas som en härlig blandning av urban och bohemisk stil med naturliga material, detaljer i mässing och färgstarka tyger. Rummen på Hobo reflekterar hotellets övriga inredning med handplockade designdetaljer, mysig belysning och krukväxter som hänger från taket.

  • Bra utbud när hungern gör sig påmind: Hotellets matfilosofi utgår från säsongen, med fokus på närodlade och lokalt producerade råvaror. Restaurangens öppna ytor är som gjorda för härligt häng, så passa på att äta en härlig middag, njuta av gott fika eller en drink i baren.

Faciliteter

- Restaurang
- Wi-Fi
- Gym
- Bar
- Butik

Hitta hit

Arlanda flygplats ligger runt 20 minuter bort med Arlanda Express. Det är 100 meter till närmsta tunnelbanestation och 300 meter till Centralstationen.

Bra att veta


Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.


Brunkebergstorg 4, 111 51 Stockholm, Sverige

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor