Utmärkt läge i Strasbourg

Demeure M, Strasbourg, Frankrike

Deluxestudio

Deluxestudio

Superior-lägenhet

Superior-lägenhet

Superior-lägenhet

Elegant hotell nära sevärdheter och restauranger i den europeiska huvudstaden Strasbourg

Upplev det som ofta kallas Europas huvudstad med en mysig hotellvistelse i hjärtat av Strasbourg. Från Demeure M har du nära till flera av stadens historiska och kulturella sevärdheter. Du kan promenera från hotellet och lätt hitta mysiga krogar, shopping och populära sevärdheter – som bland annat katedralen, som bara ligger en kilometer bort.

På hotellet drar du dig tillbaka till ett rum som utrustats med en rad bekvämligheter, allt för att du ska kunna koppla av på bästa sätt. För den som vill lyxa till det lite extra rekommenderas det att unna sig en skön behandling på rummet. På kvällarna dukas gourmetupplevelser fram i Pavillon M, där en rätter med inspiration från världens alla hörn serveras i en historisk och klassisk restaurangmiljö.

Perfekt för
Boutique Sightseeing Storstad Romantik Spa

Missa inte

Med läget, mitt i hjärtat av Strasbourg, har du nära till flera av stadens sevärdheter. På tio minuter promenerar du till den charmiga gamla delen av staden och du bör inte missa att kolla in den äldre katedralen, det vackra Rohan-palatset, något av flera intressanta museer eller den mysiga stadsdelen Petite France. Njut av det lokala köket på någon av områdets mysiga restauranger och passa på att smaka på regionen Alsaces fina viner. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor