Vacker herrgård på Ekerö

Skytteholm, Ekerö

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum

Frisk luft, golf och livsnjutning på en vacker egendom vid Mälaren, på lagom avstånd från city, inklusive frukost, tvårättersmiddag och tillgång till relaxavdelningen

På Skytteholm är det inte svårt att varva ner. Efter en totalrenovering har hotellet fått en modern hemma-hos-känsla, där man kan andas ut, stressa av och låta axlarna sjunka ner för en stund. Skytteholm stoltserar på en udde vid Mälarens strand på Ekerö, mellan golffält och böljande hästhagar.
 
Inled vistelsen i Strandpaviljongen, som ligger vid vattenbrynet, där det finns en stor vedeldad bastu med utsikt över Mälaren och en badstege ner i vattnet när man behöver svalka sig. Vill man skämma bort sig själv ordentligt kan man boka in en spabehandling.

För den som vill hålla sig aktiv finns löpningsslingor runt knuten, samt en rad trädgårdsspel att utmana nya vänner på, som bland annat kubb, boule och krocket. Du kan även låna svampkorgar eller fiskespön och ge dig ut i omgivningarna, eller kanske ta en runda golf på 27-hålsbanan Mälarö GK som ligger precis intill.

Bra att veta

  • Spabehandlingar måste förbokas.
  • Dubbelrummen ligger i Skyttegården
  • Vill man spela golf betalar man för greenfee på plats. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor