Vackert beläget hotell på Mallorcas kust

Fergus Sóller Beach, Port de Sóller, Mallorca, Spanien

Upp till -48% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Port de Sóller

Port de Sóller

Sa Forada

Palma de Mallorca

Port de Sóller

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Strandnära läge med vyer över Serra de Tramuntana-bergen på Mallorca, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -48% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en miljöskatt på upp till 4 EUR per person och dag (beroende på reseperiod och hotelltyp) tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten gäller gäster över 16 år och nedsätts med 50 % från och med den nionde natten av vistelsen.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Modernt och snyggt hotell med pool och läcker restaurang intill Port de Sóllers charmiga hamn och gyllene strand, inklusive halvpension

Rum

Dubbelrummen och sviterna på Fergus Sóller Beach är modernt och fräscht inredda med ett marint tema i blått och vitt. Här finns gott om förvaringsutrymmen för att hela semestergarderoben ska få plats. Sviten är dessutom utrustad med en bäddsoffa med plats för ett barn. 

Faciliteter:

- Luftkonditionering
- Platt-TV med satellitkanaler
- Minibar
- Toalettartiklar
- Wi-Fi
- Värdeskåp
- Hårtork
- Telefon

Mat

Hotellfrukosten på Fergus Sóller Beach serveras som en stor buffé där du kan sitta länge och njuta av lata morgnar. När det är dags för lunch och middag beger du dig till hotellrestaurangen Ciales som är uppdelad i två delar. På ena sidan är stämningen mer formell och elegant med utsökta gastronomiska medelhavsrätter och ett stort utbud av goda viner. Andra sidan är något mer avspänd där du kan njuta av läckra tapas och friska drinkar samtidigt som du spanar på lokalbefolkningen som rör sig längs med strandpromenaden.

Läge

Läget i Port de Sóller innebär att du har en direkt vy över den pittoreska hamnen, den gyllene stranden och Serra de Tramuntana-bergen. Du bor på strandpromenaden och är därför omgiven av både restauranger och små butiker och behöver inte gå långt för ett uppfriskande dopp i Medelhavet. Vill du besöka en större stad kan du ta den pittoreska spårvagnen in till Sóller och strosa längs med smala gränder och charmiga byggnader. För ännu mer puls når du öns huvudstad Palma på drygt 40 minuter med bil och det är också här som närmaste flygplats ligger.
Carrer de la Marina, 4, 07108 Port de Sóller, Mallorca, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Missa inte

  • Den vackra omgivningen med vy över Serra de Tramuntana-bergen
  • Spana in eleganta båtar i den pittoreska hamnen Port de Soller
  • Njuta länge av läckra tapas med första parkett framför solnedgången

Behöver du en andra åsikt?

  • Besök hotellets hemsida för mer information
  • Kolla in gästrecensioner på TripAdvisor
  • Jämför våra priser med andra på internet, t.ex. Booking.com

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor