Vackert beläget hotell på Mallorcas kust

Fergus Soller Beach, Port de Soller, Mallorca, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Dubbelrum

Dubbelrum

Modernt och snyggt hotell intill den charmiga hamnen och gyllene stranden, med pool, bastu och läcker restaurang, inklusive halvpension

På Fergus Soller Beach blickar du ut över den pittoreska hamnen Port de Soller och njuter av att vara framme i värmen. Semesterlugnet infinner sig från det att du stiger innanför hotelldörrarna och möts av en modern interiör i en harmonisk färgskala. Den avskalade inredningen blir en fin kontrast till det dramatiska landskapet utanför. Den lilla viken går i en kurva längs med en gyllene strand och i bakgrunden står de UNESCO-världsarvslistade Serra de Tramuntana-bergen ståtligt.

Västkusten beskrivs som en undangömd pärla på den annars turisttäta ön och ditt läge mitt på strandpromenaden ger första parkett till autentiska och läckra restauranger med lokala specialiteter. Du njuter av måltiden medan solen går ner bakom bergen med citronträden som klättrar längs klipporna. Du kan också hoppa på den pittoreska spårvagnen som tar dig till staden Sóller. När du återvänder rekommenderar vi dig att boka in en massage, koppla av i bastun och avsluta med ett uppfriskande dopp i poolen.

Perfekt för
Europa Avslappning Romantik Landskap Strand

Missa inte

  • Den vackra omgivningen med vy över Serra de Tramuntana-bergen
  • Spana in eleganta båtar i den pittoreska hamnen Port de Soller
  • Njuta länge av läckra tapas med första parkett framför solnedgången

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor