Vackert slott med utsikt över Öresund

Örenäs Slott, Glumslöv, Skåne

Standardrum

Lyxig vistelse i unik slottsmiljö vid havet med hälsofokus och vällagad mat, inklusive frukost och trerättersmiddag som tillval

Perfekt för
Landsbygd Mat Avslappning Romantik

Missa inte

Örenäs Slott ligger nära havet i nordvästra Skåne, mellan Helsingborg och Landskrona. Hotellet ligger en kort promenad från det lilla fiskeläget Ålabodarna där du kan fiska eller smaka på dagens fångst på hotellets pittoreska Hamnkrog. Örenäs Slott samarbetar med flera golfbanor i området där du kan passa på att förbättra svingen. Du kan dessutom göra en utflykt till ön Ven med färjan som går från Landskrona. Här kan du besöka både Tycho Brahe-museet och öns egna whiskydestilleri. Om du vill uppleva storstadspuls rekommenderas en dagsutflykt till Malmö eller den danska huvudstaden Köpenhamn.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor