Väldesignat hotell i Prag - avbokningsbar

Urban Creme Hotel, Prag, Tjeckien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Elegant hotell i charmiga Prag, nära nöjen och sevärdheter, inkl. frukost, vin och parkeringsrabatt

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 39% ?

Väldesignat boende med centralt läge i Tjeckiens huvudstad, inklusive frukost, en flaska vin och rabatterad parkeringsavgift | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Glamouröst i Tjeckiens huvudstad: Urban Creme Hotel är ett nytt hotell som passar utmärkt för de som gillar att vara nära händelsernas centrum. Med läget i första distriktet, bor du bara ett stenkast från fantastiska sevärdheter.

  • Checka in i väldesignade rum: Rummen har inretts smakfullt i blått, grått och gräddfärgat. Du välkomnas av en stor bekväm säng, gott om förvaringsutrymme och fönster som släpper in mycket ljus. De moderna badrummen har regndusch och i vissa fall även badkar.

  • Starta dagen på rätt sätt: Hotellets mysiga och trendiga restaurang Amano Restaurant dukar varje morgon upp en fräsch frukost där kan fylla på med energi inför dagen. Under resten av dagen serveras en meny med olika italienska rätter.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Wi-Fi
- Gym

Hitta hit

Flygplatsen ligger cirka 30 minuter bort med bil. Närmsta tunnelbanestation ligger 100 meter bort.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.
På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Na Porici 48, 110 00 Prag, Tjeckien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor