Välkomnande boutiquehotell i Toscana

Villa Marsili, Cortona, Italien

Superior-rum

Superior-rum

Elegant boutiquehotell på lantligt läge i Toscana, inklusive frukost, välkomstdrink och förmåner för längre vistelser

Missa inte

Villa Marsili är beläget strax utanför Cortonas pittoreska stadskärna, med vacker utsikt över Trasimeno-sjön. Härifrån har du ett bra utgångsläge för att utforska det fantastiska Toscana. Bland annat kan du besöka några av regionens städer: Florens, Arezzo, det konstnärliga Siena, Montepulciano, den lilla renässansskatten Pienza eller Perugia, med sina imponerande stadsmurar. Missa inte heller att utforska vindistrikten Chianti och Maremma, eller att ta en vandringstur, cykla eller åka vespa genom det böljande landskapet. Lokalt i Cortona finns flera fornlämningar från etruskisk tid och romarriket. Ett annat tips på utflyktsmål är de historiska baden Bagno Vignoni.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor