Välkomnande hotell i norra Hamburg

Kleinhus Hotel Mellingburger Schleuse, Hamburg, Tyskland

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Välkomnande hotell med pool, bastu och restaurang i historisk miljö vid floden Alster norr om Hamburgs stadskärna, inklusive frukostbuffé, välkomstdrink, rumsuppgradering och mer

Perfekt för
Landsbygd Avslappning Landskap Romantik

Missa inte

Kleinhuis Hotel Mellingburger Schleuse är lugnt beläget i ett naturskyddsområde vid floden Alster norr om centrala Hamburg, nära shoppinggallerian Alstertal, som är en av de största i Nordtyskland. Här kan du koppla av i de vackra omgivningarna samtidigt som du enkelt når Hamburgs stadskärna med sitt sprudlande folkliv och stora utbud av sevärdheter, som till exempel området Speicherstadt, den nya stadsdelen Hafencity, hamnen i största allmänhet, nöjeskvarteren kring Reeperbahn, Altonas fiskmarknad, det nya konserthuset Elbphilharmonie samt flera intressanta museer, mysiga marknader och fashionabla shoppingstråk.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor