Idyllisk semesterpärla på Bali

Villa Mathis, Umalas, Bali, Indonesien

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Vackert beläget boutiquehotell i Umalas, omgivet av risfält och tropisk grönska, med pool, restaurang och spa, ett stenkast från Balis stränder

  • Total återhämtning för hela kroppen: På det fridfulla spaet ligger fokus på välbefinnande, lugn och avkoppling. Här erbjuds en rad olika behandlingar, såsom balinesisk massage och skönhetsbehandlingar för ansikte och kropp. Fullända upplevelsen med en stillsam promenad i den tropiska trädgården och ett härligt dopp i poolen.

  • Upptäck det balinesiska köket: Vad sägs om lunch eller middag i den tropiska trädgården, vid poolen eller i din villa? På hotellet kan du beställa en rad välkomponerade menyer att avnjuta där du själv vill. Är du mer lockad av att äta på restaurang ska du bege dig till mysiga Nuits Baroques. Här serveras vällagad mat med smaker från Indonesien och Bali till tonerna av skön musik.

  • Soldränkta dagar vid poolen: Glid ner i poolen för ett avkopplande morgondopp eller ta en uppiggande simtur för att hålla kroppen i form. Efteråt kan du koppla av en stund i solen eller i skuggan av ett parasoll medan du blickar ut över den tropiska omgivningen.

Faciliteter


- Pool
- Restaurang
- Bar
- Spa
- Trädgård

Hitta hit


Från flygplatsen Ngurah Rai International Airport tar det ungefär en halvtimme att resa med bil till Villa Mathis.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor