Spahotell med närhet till Stockholms alla nöjen - avbokningsbar

Welcome Hotel Barkarby, Järfälla

Upp till -48% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Superior King-rum

Stockholm

Stockholm

Superior King-rum

Stockholm

Charmigt hotell med spa och restaurang i Järfälla, inkl. frukost och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 48% ?

Bekvämt spahotell med bra förbindelser till centrala Stockholm, inklusive frukost, en flaska cava och spaentré. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

  • Må bra med spa: Welcome SPA och Wellness Club är lika nybyggt som det är avkopplande. Släng på dig badrocken och ta del av en uppvärmd infinitypool, jacuzzi, ångbad eller torrbastu. Vill du förstärka spaupplevelsen, kan du köra ett svettigt träningspass i det moderna gymmet innan.

  • Shopping och sevärdheter i huvudstaden: Kista Galleria, Barkarby Quality Outlet och Barkarby Handelsstad ligger bara ett stenkast bort, med allt du kan tänkas behöva i shoppingväg. Skulle du bli sugen att åka in till centrum och utforska resten av huvudstaden så ligger den bara en 15-minuters pendeltågsresa bort.

  • Varierad meny i hotellrestaurangen: Du behöver inte ta dig långt för att mätta magen. I hotellets bistro hittar du säsongsanpassade menyer med traditionella liksom moderna influenser. Hugg in på en klassisk Skagentoast, Västerbottenspaj eller någon av pizzorna.

Faciliteter

- Wi-Fi 
- Restaurang
- Bar
- Spa
- Gym
- Terrass
- Cykeluthyrning
- Dygnetruntöppen reception
- Husdjursvänligt
- Parkering 

Hitta hit

Från T-centralen tar du dig enkelt hit med en kvarts pendeltågsresa. Hoppa på linje 43 mot Kungsängen och hoppa av i Barkarby. Härifrån når du Welcome Hotel på sju minuters promenad.

Bra att vetaInresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Welcome Hotel Barkarby, Notarievägen 5, Järfälla 177 46, Sverige
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor