Ett lyxigt gömställe på Kreta - avbokningsbar

Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort & Spa, Kolymbari, Kreta

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Superior Deluxe Shared Pool-rum

Superior Deluxe Shared Pool-rum

Chania

Superior Family Shared Pool-rum

Superior Family Shared Pool-rum

Chania

Deluxerum med sidohavsutsikt och direkt pooltillgång

Deluxerum med sidohavsutsikt och direkt pooltillgång

Deluxe-Doppelzimmer mit seitlichem Meerblick & direktem Pool-Zugang

Deluxe/Superior Sea View-rum

Chania

Avkoppling med extra lyx på femstjärnig strand- och sparesort nära Chania

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 30% ?

Femstjärnig lyxresort med enorm pool, spa och fyra restauranger på soliga Kreta. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • En solsemester med extra guldkant: På Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort & Spa finns allt du behöver för en avkopplande semester i lyxens tecken, precis vid havet på den grekiska ön Kreta. Bada i den 1 700 kvadratmeter stora friformade poolen, skäm bort dig själv i det eleganta spaet och njut av goda middagar på hotellets restauranger.

  • Fyra restauranger och två barer: Efter en dag fylld med avkoppling och aktiviteter har du fyra restauranger att välja mellan som serverar allt från traditionella grekiska rätter, internationella favoriter, kretiska specialiteter och asiatisk fusionmat. Avsluta kvällen med en tropisk cocktail i baren där det spelas skön musik långt efter solens nedgång.

  • Avkoppling på hotellets spa: Det lyxiga spaet är en lugn oas där du kan koppla av i poolen, jacuzzin, bastun eller hamamen. Du kan dessutom boka en massage eller behandling som utförs med produkter från det franska hudvårdsmärket Anne Semonin.

Faciliteter

- Pool
- Fyra restauranger
- Spa
- Multisportplan
- Luftkonditionering
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen Chania International Airport ligger runt 40 kilometer från hotellet.

Bra att vetaPå grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Cavo Spada Luxury Resort & Spa Rapaniana Kolymbari, Kolymbari 730 06, Grekland
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor