Bli ett med naturen – våra lantliga vistelser är så mycket mer än en sovplats. Vi har valt ut de bästa naturnära hotellen, både hemma i Sverige och på andra sidan klotet, med upp till 70 % rabatt på priset du skulle hitta någon annanstans. Dags att stänga ner datorn och rå om dig själv.

Känn dig som hemma: Från rustik romantik till exklusiv vildmarkslyx – många lantliga hotell lägger extra stor vikt vid en välkomnande atmosfär. Här ska det vara skönt att landa efter en lång och aktiv dag ute i naturen. Kanske kan du slå dig ner i en skön soffa med något gott i glaset eller passa på att bara vara.

Läge för avkoppling: Byt ut vardagens stress och trafikens brus mot avkoppling och ljudet av fågelkvitter. Nu har du chansen att pusta ut och rå om dig själv. Ladda batterierna med långpromenader i vackra omgivningar eller spännande äventyr ute i naturen, ät och drick gott och unna dig sovmorgon i en skön hotellsäng.

Äventyr på hemmaplan: Det är lätt hänt att bli hemmablind när det kommer till nya upplevelser, men glöm inte bort att den svenska naturen är storslagen. Vårt avlånga land bjuder på allt från fjäll och vacker skärgård till täta skogar och charmiga sjöar.

Aktuella kampanjer