Är det dags att öva på svingen? Oavsett om du är en van golfare eller en nybörjare på banan så hittar du din nästa golfresa hos oss på Secret Escapes, vare sig det gäller renodlade golfresorter eller hotell som ligger i anknytning till golfmöjligheter.

Kombinera golf med wellness: Golf + spa = sant. Några av våra favorithotell erbjuder den oemotståndliga kombinationen av att vara både golfhotell och spahotell. Skulle musklerna ömma efter en lång dag på golfbanan? Inga problem. Då är det bara att strosa iväg till spaet och bli ompysslad.

Klassiska golfdestinationer: Medelhavsregionen är ett riktigt golfparadis, med många av världens mest populära destinationer bland golfare. Håll utkik efter hotell på Algarvekusten i Portugal, Costa del Sol i Spanien och Franska rivieran. Visst blir golfrundan så mycket bättre i skön medelhavstemperatur?

Få mer över i plånboken: Här på Secret Escapes handplockar våra reseexperter hotell och resor, och förhandlar sedan fram exklusiva priser som du inte hittar någon annanstans på nätet under kampanjperioden – vi kallar det vår lägsta prisgaranti. Med upp till 70 % rabatt får du med andra ord mer pengar över i plånboken att spendera på annat. Kanske en dignande middag som hjälper dig att fylla på med energi inför nästa golfrunda.