Att släppa allt och inte behöva ta ett enda beslut är för många höjden av lyx. Det är en av många anledningar till att så många väljer att åka på all-inclusivesemester. Oavsett om du är på jakt efter den perfekta smekmånaden eller vill hitta ett hotell som passar hela familjen hittar du resan för dig på Secret Escapes.

Ofta är mat och dryck bara toppen av isberget som utgör allt som ingår. Kanske får du chansen att dyka bland färgglada fiskar, hissa seglen på en katamaran eller bege dig ut på vandringar och sightseeing i hotellets regi.

De flesta som väljer att semestra på hotell med all-inclusive gör det utmed Medelhavets kust. Relativt korta flygresor och välbekanta semesterdestinationer som Spanien, Italien, Grekland och Kroatien gör valet lätt för den som söker avkoppling och bekvämlighet.

All-inclusive vid Medelhavet:
Sverigefavoriten Spanien har mängder av all-inclusive-hotell där man kan låta dagarna gå medan man njuter av sol, bad och obegränsat med godsaker från bufféerna och barerna. Är man ute efter härligt klimat och bekväma solstolar vid poolen spelar det inte så stor roll var hotellet ligger, men oftast finns det sevärdheter i närheten att besöka om andan faller på.

Karibien med extra allt: Kritvita stränder, turkost vatten och vajande palmer är själva sinnebilden av hur en romantisk semester bör se ut. Många av hotellen i Dominikanska republiken, Bahamas och andra destinationer har därför valt att endast ta emot vuxna gäster. Det avspeglar sig också i vad som ingår i all-inclusive, med diskotek, romantiska temarestauranger och fartfyllda aktiviteter att hålla dig sysselsatt när rastlösheten smyger sig på.

Weekend med all-inclusive: All-inclusive är också perfekt för weekends när man bara känner för att komma iväg utan att behöva planera för mycket. Flyg tidigt på morgonen och kom fram lagom till att lunchbuffén dukas upp. Mer än så behöver man inte göra när man är ledig.

Aktuella kampanjer

Kommande erbjudanden