Europa bjuder på stor variation i resväg, oavsett om man är ute efter ett exklusivt hotell i någon av storstäderna eller en romantisk weekend på landsbygden. På Secret Escapes hittar du en rad europeiska hotell och resor, som passar varje tillfälle. Det bästa av allt är att du inte hittar ett bättre pris någon annanstans under kampanjperioden, så du kan vara säker på att du får mer pengar över till att sätta guldkant på vistelsen. Här hittar du några av våra favoritdestinationer.

Den eviga staden: Förutom en matscen som heter duga är Rom fylld till bredden av sevärdheter. De historiska ruinerna Forum Romanum är en liten bit av antikens historia, medan Villa Borghese är en av Europas i särklass vackraste trädgårdslandskap. Vi gillar också stadsdelen Trastevere, som ligger nära floden och är en livlig destination att tillbringa kvällen på.

Allas vårt Mallis: Evigt populära Mallorca kanske för många är synonymt med resorter, men ön är full av överraskningar (för att inte tala om härliga väderförhållanden). Ön erbjuder mängder av kulturella attraktioner, vackra kuststräckor och ett härligt landskap som bjuder in till vandring. Bortom turiststråken finns mandelodlingar, vingårdar, kalkstensformationer och traditionella byar som väntar på att upptäckas.

Paris – ljusets och kärlekens stad: Vem kan undgå att bli nyförälskad när man strosar längs Paris romantiska gator? Området Le Marais är fullt av restauranger, barer och marknader. Slå dig ner på en uteservering sida vid sida med lokalborna och ägna dig åt konsten att spana på folk. Missa inte heller konstnärliga Montmartre och att gå upp för trappstegen till Sacré-Cœur för en underbar utsikt över staden.

Få mer inspiration på vårt magasin.

Aktuella kampanjer

Kommande kampanjer