Lugna getaways i all ära, men ibland är aktiv vila den bästa formen av avkoppling. Och vem säger att man inte kan kombinera sovmorgon och lata dagar med fartfyllda aktiviteter? Få ut det lilla extra av semestern genom att lära dig något nytt, eller åk på en resa där du kan ägna dig åt din favoritaktivitet. Hos Secret Escapes hittar du vistelser där du kan ha fullt upp med spänning och nöjen, från Europa till andra sidan klotet.

Friluftsliv i vackra omgivningar: Är naturen ditt bästa botemedel mot vardagsstressen? Då är det dags att boka en vistelse i natursköna omgivningar, oavsett om det gäller en vistelse på svenska landsbygden eller varmare breddgrader. Vandring, cykling och fiske är bara några av aktiviteterna du kan ägna dig åt ute i naturen. Kom bara ihåg att packa promenadskorna!

Safariäventyr på andra sidan klotet: Om du känner dig färdig med långpromenader och vill ha ett mer exotiskt äventyr i resekalendern hittar du då och då safarivistelser hos oss. Ge dig ut i vildmarken med kameran i högsta hugg för en chans att få syn på allt från lejon och elefanter till giraffer och sällsynta fåglar.

Upplev världen under ytan: Trivs du bäst på torra land eller är du som fisken i vattnet? Om du svarade det senare alternativet kommer du att stortrivas på en resort som erbjuder vattensporter. Utforska undervattensvärlden med dykning och snorkling, lär dig konsten att surfa eller ge dig ut på upptäcktsfärd i kanot.

Aktuella kampanjer

Kommande erbjudanden