Åk på en härlig resa till Medelhavets pärlor och njut av klarblå vikar, gyllene sandstränder och gott om soltimmar. Bland våra bästa strandvistelser hittar du handplockade hotell på bildsköna platser, där du kan fokusera på ostörd avkoppling.

Här på Secret Escapes väljer våra experter noggrant ut de bästa hotellen och resorna, och förhandlar fram erbjudanden som du inte hittar till ett bättre pris någon annanstans under kampanjperioden. Vi kallar det vår lägsta prisgaranti.

Vi har en rad hotell i Spanien, både på fastlandet och öarna. Balearerna är en populär klassiker med något för alla, från klubbar vid stranden till avskilda vikar med paradiskänsla. Vill du kombinera en solig strandsemester med lite kultur? Prova Barcelona. Ingen kommer dock klandra dig om du väljer solstolen. Och glöm inte Andalusien, som är en idealisk destination för en strandsemester tack vare sitt glittrande vatten, gyllene stränder och alltid lika pålitliga väder.

I Italien erbjuder Kampanien magiska öar, idylliska vikar och en matscen där färska säsongsråvaror står i fokus. Paradislika Sardinien har i sin tur en imponerande 1 800 kilometer lång kuststräcka kantad av turkost vatten som skvalpar längs stränderna. En riktig medelhavsjuvel.

På tal om öar är Kreta ett perfekt val, där naturen ständigt är nära. Vill man ha det bästa av allt är Kroatien ett hett tips. Landets oförglömliga kuststräcka har allt, från vackra öar till perfekta områden för snorkling, plus gott om stränder för lugna dagar.

Kom ihåg att alla kampanjer är handplockade av vårt reseteam och att du inte hittar dem till ett bättre pris någon annanstans under kampanjperioden. Så vad väntar du på? Boka dina drömmars Medelhavssemester idag.

Aktuella kampanjer

Kommande erbjudanden